İstanbul Sözleşmesi, Cinsel Suçlar ve Çocuk Koruma Mekanizması Eğitimi - Çevrimiçi

Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi olarak üyesi olduğumuz ECPAT (Çocuklara Yönelik Ticari Cinsel Sömürü ile Mücadele Ağı) kapsamında ve Çocuk Alanında Çalışan Avukatlar Ağı işbirliği ile pandemi öncesi yüz yüze başladığımız eğitimlere İstanbul Sözleşmesi bağlamında yeni bir modül ile çevrimiçi olarak devam ediyoruz.

Avukatlara, stajyer avukatlara ve hukuk fakültesi öğrencilerine yönelik eğitimin programı şöyle:

12:30 - 12:45 --- Eğitim linki gönderimi ve girişler
13:00 --- Eğitim başlangıcı
13:00 - 14:00 --- İstanbul Sözleşmesi bağlamında ÇKK, TMK, TCK, CMK ve 6284 Sayılı Kanunun değerlendirilmesi
14:10 - 15:00 --- CEDAW, Lanzorete, BM Çocuk Hakları Sözleşmesi kapsamında düzenlemeler, tedbirler ve çocuk koruma mekanizması
15:10 - 16:30 --- Örnek vaka çalışması
16:40 - 17:00 --- Soru - Cevap
17:00 --- Kapanış

Yer: Zoom
Eğitmenler: Av. Şahin Antakyalıoğlu, Mehmet Onur Yılmaz
Son başvuru tarihi: 1 Aralık 2020

Eğitimlere katılmak için aşağıdaki başvuru formunu eksiksiz doldurmanızı rica ederiz. Eğitimlere açık isimiyle kamerası açık olarak, tam katılım gösteren ve eğitim sonrası formları tam dolduran katılımcılara Uluslararası Af Örgütü Eğitim Katılım Belgesi verilecektir.

Başvurduğunuz programa dair ayrıntılı bilgiler en yakın zamanda formda yazmış olduğunuz e-posta veya telefon yoluyla sizlere ulaştırılacaktır.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ, CİNSEL SUÇLAR VE ÇOCUK KORUMA MEKANİZMASI EĞİTİMİ

BAŞVURU FORMU