04 Kasım 2016 Cuma

İdari Asistan

Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi

Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi’nin İstanbul'da bulunan ofisinde görevlendirilecek İdari Asistan arıyoruz. Tahmini işe başlangıç tarihi 02 Ocak 2017'dir. Pratik ve düzenli çalışabilme becerisi bu pozisyon için önceliklidir.

Aranan Nitelikler:

• Üniversite mezunu olmak
  • İngilizce okuma, yazma
  • İyi derecede ofis programları, özellikle word, excel kullanma becerisi
  • Dikkatli çalışma ve detaylara özen gösterme becerisi
  • Tercihen 1-2 yıl benzer bir pozisyonda çalışma deneyimi

Adayların fotoğrafsız İngilizce ve Türkçe özgeçmişlerini ve Türkçe bir niyet mektubunu konu satırında Ref: İA1601 referans koduyla ik@amnesty.org.tr adresine göndermelerini rica ederiz.

Yukarıda belirtilen şekilde yapılmayan başvurular kesinlikle değerlendirmeye alınamayacaktır.

Son başvuru tarihi 20 Kasım 2016, saat 24.00’e kadardır.

Uluslararası Af Örgütü insan haklarına saygı gösterilmesi, insan hakları ihlallerinin engellenmesi ve bu hakların korunması için çalışan insanların oluşturduğu küresel bir harekettir. Vizyonu, her insanın İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi tarafından kabul edilen insan haklarına ve diğer tüm uluslararası insan hakları standartlarına erişebilmesini sağlamaktır.

Kuruluşumuzda yaş, din, ırk, cinsiyet, cinsel yönelim, etnik köken, engellilik ve benzeri sebeplere dayalı ayrımcılık yoktur.

Görev tanımı için tıklayınız.

Etiketler: İş ilanı , İdari asistan